Oppdatere appen manuelt

Du kan oppdatere Kaspersky Password Manager ved hjelp av tjenesten Google Play eller AppGallery.

Hvis du vil bruke Google Play eller AppGallery, må du oppfylle følgende krav:

Hvis du vil ha mer informasjon om bruk av Google Play, kan du besøke Brukerstøtten for Google Play. Hvis du vil vite mer om bruk av AppGallery, går du til nettstedetAppGallery Support.

I noen tilfeller må du starte enheten på nytt før du kan oppdatere appen.